fbpx

SELFORDERING KIOSK

De slimme manier om orders aan te nemen.

Met Spont Kiosk runt je bedrijf op volle toeren en met veel meer overzicht. Meld je aan en ga aan de slag!  Momenteel zijn wij bezig met een waanzinnige add-on voor Spont! Een betaalzuil!

  Wil jij ook kosten besparen, extra exposure en kortere rijen voor een betaalbare prijs? Het mooiste is dat je hem helemaal kunt inrichten naar jouw wensen!

  SPONT KIOSK

  De slimme manier om orders aan te nemen.

  Wil jij ook kortere rijen en kosten besparen? Met een bestelzuil run je jouw bedrijf op volle toeren, maar met veel meer overzicht.

  Spont introduceert daarom Spont-Kiosk. Je kunt het helemaal inrichten naar jouw wensen en dat voor een betaalbare prijs. Meld je aan en ga aan de slag!   Zoveel Efficiënter

   Omdat mensen hun bestelling zelf op kunnen nemen, worden er minder fouten gemaakt. Minder vergeten orders, minder rijen en dus een efficiëntere keuken. In combinatie met:

   %

   meer bestellingen.

   Snelle terugverdientijd

   Als je een bestelzuil neerzet, heb je minder personeel nodig in jouw restaurant of winkel. Dit betekent dat de Spont-Kiosk zichzelf snel terugverdient!

   Zoveel Efficiënter

   Omdat mensen hun bestelling zelf op kunnen nemen, worden er minder fouten gemaakt. Minder vergeten orders, minder rijen en dus een efficiëntere keuken.

   Tot wel

   %

   meer bestellingen.

   Goede communicatie

   Als de order gereed is, kun je dat tonen op een scherm of zelfs verzenden per sms. Wel zo handig als het drukker is. Houd je meer van persoonlijk contact? Je kunt de order natuurlijk ook gewoon naar je klant brengen!

   Gemaakt voor iedereen.

   De Spont-Kiosk telt alleen als extra device en er is dus geen extra abonnement nodig. Want wij willen dat al onze klanten gebruik kunnen maken van Spont-Kiosk, hoe groot of klein je ook bent.

   Binnenkort te downloaden op:

   Al aan de slag? Of wil je meer informatie?

   Kan jij niet wachten, aarzel dan niet en meld je hieronder direct aan:    Toch al aan de slag? Of wil je meer informatie?

    Kan jij niet wachten, aarzel dan niet en meld je hieronder direct aan:     Andy Tran