We helpen je graag verder Chat met ons

De leukste conceptstore in Amsterdam

Klantverhalen

Wie gebruiken Spont nou eigenlijk en waarom hebben zij voor Spont als iPad kassa gekozen? Wij gingen langs bij een van onze klanten: conceptstore .Wen in Amsterdam!

Mini warenhuis

Afgelopen donderdag gingen wij langs bij .Wen! .Wen is een conceptstore en het beste te omschrijven als een soort mini warenhuis. Je kunt er terecht voor kleding, verzorgingsproducten, accessoires en cadeauartikelen. Veelal verkoopt zij Scandinavische merken, maar ook vind je er Franse, Engelse en Nederlandse merken. Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeautje dan zul je hier zeker slagen!

Verzorgingsproducten bij conceptstore .Wen

1,5 jaar geleden…

Nadat de winkel waarin ze werkte ermee stopte stelde mensen haar de vraag: “Waarom begin je zelf niet een winkel?”. Dat zag ze eigenlijk wel zitten en met haar achtergrond in interieur design ontstond het idee voor .Wen conceptstore. Dit is inmiddels alweer anderhalf jaar geleden.

Bij een winkel hoort een kassa… Waarom Spont? Het simpele en strakke design van Spont sprak haar meteen aan. Ze was op zoek naar een moderne en gemakkelijke iPad kassa, dit omdat ze ook andere zaken, zoals muziek (lees hier waarom muziek in jouw winkel zo belangrijk is) wilde kunnen regelen via haar iPad.

“Ik was op zoek naar een moderne en gemakkelijke iPad kassa, dit omdat ze ook andere zaken, zoals muziek wilde regelen.”

Simone Balm

Tweede winkel

Een jaar na de eerste vestiging aan de Hoofddorpweg wilde ze eigenlijk wel een tweede vestiging openen. Een ding wist ze zeker: “ik wil niet in de binnenstad zitten”. “De rivierenbuurt? Dan alleen in de Maasstraat; dit is de leukste straat!” Toen er op het hoekje een pand vrijkwam ondernam Wendy meteen actie. Na anderhalve maand verbouwen opende zij haar tweede .Wen vestiging! Dus… ben je op zoek naar een leuk en bijzonder cadeautje neem dan een kijkje op een van haar twee locaties in Amsterdam en je zult worden ontvangen met een lach! Waar? Hoofddorpweg 10 & Maasstraat 117, Amsterdam Gebruik jij ook onze Spont iPad kassa en wil jij dat we ook bij jou langskomen? Laat het ons weten via de chat!

Gepost op

08 jan 2021

Gepost door

Niels