We helpen je graag verder Chat met ons

We nemen een kijkje bij Yukai in Echt

Nieuws

Teuntje Smeets werkte in Dubai als corporate sales manager bij het Intercontinental Dubai Marina totdat de lockdown begon en de hotelbezetting kelderde van 100 naar 5%. Medewerkers werden op vakantie gestuurd en eenmaal terug in Limburg bedacht zij om de mogelijkheden rond het opstarten van een eigen onderneming eens te onderzoeken. En voilà: half december 2020 opende Sushi restaurant voor het eerst haar deuren in hartje Echt (Limburg).

Deuren?

“Nee, want in eerste instantie werd het natuurlijk Takeaway. Met plaats voor ongeveer 45 pax is het wel de bedoeling dat de gasten er straks urenlang gezellig Aziatisch a la carte zitten te tafelen maar voor nu is het Takeaway wat de klok slaat. Van woensdag tot en met zondag wordt er volop besteld. We doen speciale acties, zoals iedere woensdag een poké bowl voor een tientje en op donderdag een mix-duo-sushi-rol. Normaal gesproken bestaat een rol uit acht sushi, maar op donderdag 2 x 4. Voor singles of als je echtgenoot sushi maar niks vindt”.

Wat betekent Yukai?

“Vreugde, gezelligheid, genot. Dat is precies wat we er nu al een beetje en straks helemaal van gaan maken!”

Waarom Spont? 


Ik ging googlen en ik vond meteen al dat hun website heel overzichtelijk en leuk was. Bovendien bleek hun offerte ongeveer half zo duur als die van de collega’s. Er kwam ook iemand langs met een iPad om het systeem nog even toe te lichten, dus toen was ik óm. Het leuke en eigenlijk ook meteen de valkuil bij Spont is dat het een jong en nieuw bedrijf is met een gloednieuw systeem. Het leuke is dat wij als ondernemers mee-ontwikkelen. Verbeterpunten worden meteen doorgevoerd. En als er dan ooit iets vastloopt is er echt altijd iemand die me helpt, dag en nacht. Je wordt gezien, bij Spont. Ze zijn gewoon heel klantvriendelijk. Die andere kassa bedrijven hóren je niet eens. En geven al helemaal geen antwoord. Nee, ik ben echt heel happy met ze”.

Hoe boeken ze dan?

Via Deliveroo, Ubereats en dergelijke Takeaways of je website? Hahaha we hebben het over het dorp Echt hè! Downtown Limburg. Wij hebben dat allemaal niet. Mensen boeken gewoon bij mij. Via de site. Of ze bellen.

Bekijk de site van yukai voor meer info

Gepost op

24 Aug 2020

Gepost door

Annelies