We helpen je graag verder Chat met ons

Wat staat er allemaal te gebeuren

Nieuws

Het keukenscherm komt eraan!


Op verzoek van onze restaurant gebruikers hebben we een nieuwe toepassing gemaakt. Je kunt nu de status van een bestelling afvinken op je keukenscherm, zodat je dus geen bonprinter meer nodig hebt. De keukenbrigade kan alles – ook wijzigingen in de bestelling – direct op het scherm zien en zelf updaten als de bestelling is doorgegeven of in het luik staat. 
Houd ons in de gaten en ga als het eerste aan de slag met het keukenscherm!

De corona check

Inmiddels zijn we alweer een paar dagen bezig met het nieuwe gewoon. Of terug bij hoe het ooit allemaal was. Behalve dan dat je gasten nu de Corona Check app moeten laten zien als ze je horecazaak binnenkomen. Wij merken bij Spont dat heel veel gasten graag die Corona Check op hun smartphone willen regelen maar niet precies weten hoe zij dat moeten doen. Daarom hebben wij voor jullie een handleiding gemaakt, die je kunt downloaden via deze link, kunt uitprinten (en evt insealen tegen bier-, wijn- en bitterbal vlekken) of als Pdf naar je gasten kunt opsturen.

PS: Waarom wij zo precies weten dat heel veel mensen heel erg hun best doen om de Corona Check te verkrijgen? Omdat wij door hen worden platgebeld. Door te googelen op QR en horeca kom je uit op de website van Spont!

We blikken terug op de BBB Maastricht

Eindelijk was het weer eens zo ver, we konden weer naar een beurs toe. We stonden met Spont op de BBB en het was wederom een groot succes. Naast dat je veel mensen spreekt, is het ook leuk om te zien wat er speelt. Welke dingen zijn er hot op dit moment en waar wordt veel over gesproken.
We willen dan ook gebruik maken van de gelegenheid om er twee punten uit te halen en ook te laten zien wat spont hier aan doet.

Efficiënter werken met Keukenschermen
We hebben het er al vaker over, dat bedrijven steeds efficiënter willen werken. Zo wordt er steeds meer gebruik gemaakt van keukenschermen in keukens en ook bij de bar. Zo kan je niet alleen de bonnetjes niet meer kwijt raken, maar zie je op een keukenscherm ook een overzicht van alle bonnen bij elkaar. Je kunt bijvoorbeeld zien dat je 4 keer het zelfde voorgerecht moet maken over 3 verschillende bonnen. Dit maakt het eenvoudiger om deze bonnen te combineren en jouw gasten nog sneller te voorzien. Wil jij ook beginnen met een keukenscherm? Je kunt het direct draaien op je iPad, Windows of Android scherm naar keuze.

QR Codes
Hier wordt je natuurlijk al mee platgegooid, maar ook dit was wederom een hot topic op de beurs. Steeds meer horeca gelegenheden zien in dat je je omzet kan verhogen, door middel van QR codes. Zeker met het personeelstekort waar we momenteel mee te maken hebben. Mensen bestellen wanneer ze willen en hoeven niet meer te wachten tot iemand bij hun tafel staat. Dit geeft jouw personeel ook meer tijd om even langs te lopen bij je gasten om te vragen of alles naar wens is.
We hebben hier een mooi artikel van geschreven, zodat je ziet hoeveel het kan opleveren. Bekijk het blog hier.

Spont voor events


Spont kan tegenwoordig ook op evenementen worden toegepast. Wil je eens in het “wild” bekijken hoe Spont daar werkt? Kom dan naar het Duurzame Weekend 5-7 november in Den Bosch, waar na een succesvolle test in Utrecht Spont weer wordt gebruikt.

Gepost op

06 Okt 2021

Gepost door

Annelies