We helpen je graag verder Chat met ons

Het orderproces centraal op een afhaalscherm

Klanten kunnen zien hoe ver hun orders zijn en op halen wanneer ze klaar zijn. Dit is ideaal voor klanten die online orders plaatsen voor Take-away, maar ook bij het gebruik van een Spont Kiosk.

Snellere doorloop

Wachten is makkelijker als je op de hoogte wordt gehouden

Keukenscherm integratie

Wanneer de keuken aangeeft dat een gerecht klaar is. Wordt dit aangegeven op het scherm

Advertenties en mededelingen

Communiceer met je gasten. Toon posters of zelfs video’s naast je prijslijst. Spont toont automatisch een QR Code zodat je gasten op de advertentie kunnen reageren.

SMS functie

Geef je gasten een seintje, zo hoeven ze niet de hele tijd het scherm in de gaten te houden.

QR-, Kiosk- & Widget orders

Werkt ideaal in combinatie met jouw online Widget en Spont Kiosk

Setup & support

Benieuwd of jij ons Afhaalscherm in jouw zaak past?

Wanneer je een smart TV hebt, en een webpagina kunt openen, kun je gebruik maken van onze digitaal afhaalscherm (pick-up display). Heb je die niet dan kan je voor een paar 10tjes je TV “smart” maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorkomende vragen

Welke orders kun je weergeven?

In principe worden al je orders weergegeven op het scherm. Heb je een aantal poorten waardoor je orders laat binnenkomen, dan laten wij ze op jouw Afhaalscherm samenkomen.

Worden al mijn orders getoond op het display?

We laten alleen de orders zien die gemaakt worden en die klaar liggen. Zodra een order is opgepikt, verdwijnt hij van het scherm.

Kan ik deze gebruiken op mijn scherm of alleen op een iPad?

Op elk scherm met internet is te gebruiken. Je kunt hem dus openen op elke TV met internet. Je kunt hem ook op je beamer, Computer of TV openen. Is je TV niet slim. Dan zijn er voor een paar 10-tjes kastjes te koop om via HDMI internet op je TV te tonen

Ik heb meerdere schermen nodig, kan dat?

Dit kan. Je kunt in de backend verschillende schermden aanmaken. Per scherm bepaal je welke producten erop worden getoont

Wat kost het gebruik van ons digitale scherm?

Wanneer je een uniek scherm aanmaakt in je backend, telt deze mee als device. Deze kun je vervolgens op een ongelimiteerd aantal TV’s tonen. Mocht je een extra scherm willen aanmaken (omdat andere producten getoond moeten worden), telt hij weer eenmalig mee als extra scherm.