We helpen je graag verder Chat met ons

SPONT Prijslijst

Digitale prijslijst voor prijzen en communicatie

Laat mensen hun keuzes maken in de rij, zo versnel je het proces en maak je meer orders! Doormiddel van de communicatie kun je ook nog eens reclame maken en klanten informeren.

Snellere doorloop

Upgrade jouw wachtrij en verkoop meer en sneller

Duidelijke product informatie

Geef jouw klanten de rust hun order voor te bereiden in de rij. Twee vliegen in 1 klap, want je verkoopt meer en sneller.

Advertenties en mededelingen

Communiceer met je gasten. Toon posters of zelfs video’s naast je prijslijst. Spont toont automatisch een QR Code zodat je gasten op de advertentie kunnen reageren.

Prijzen automatisch wijzigen

Verander je prijzen in je kassa, dan passen ze zich automatisch aan op jouw Digitale prijslijst.

Portrait en landscape

Wij hebben onze prijslijst geoptimaliseerd voor horizontale -, maar ook verticale TV’s.

Setup & support

Benieuwd of jij onze digitale prijslijst kunt gebruiken?

Wanneer je een smart TV hebt, en een webpagina kunt openen, kun je gebruik maken van onze digitale prijslijst. Heb je die niet dan kan je vaak voor een paar 10tjes je TV “smart” maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorkomende vragen

Worden al mijn producten getoond op het display?

Standaard tonen we elk product op je scherm. Wanneer je dit wilt aanpassen kan je per scherm producten verwijderen. Tevens kan je ze groeperen. De volgorde bepaal je zelf makkelijk door ze producten of groepen in de admin heen en weer te slepen

Kan ik deze gebruiken op mijn scherm of alleen op een iPad?

Op elk scherm met internet is onze digitale prijslijst te gebruiken. Je kunt hem dus openen op elke TV met internet. Je kunt hem ook op je beamer, Computer of TV openen. Is je TV niet slim. Dan zijn er voor een paar 10-tjes kastjes te koop om via HDMI internet op je TV te tonen

Ik heb meerdere schermen nodig, kan dat?

Dit kan. Je kunt in de backend verschillende schermden aanmaken. Per scherm bepaal je welke producten erop worden getoont

Wat kost het gebruik van ons digitale scherm?

Wanneer je een uniek scherm aanmaakt in je backend, telt deze mee als device. Deze kun je vervolgens op een ongelimiteerd aantal TV’s tonen. Mocht je een extra scherm willen aanmaken (omdat andere producten getoond moeten worden), telt hij weer eenmalig mee als extra scherm.

Hoe stel ik zo'n digitale prijslijst in?

 

  1. Maak in de admin een Unieke link aan voor je scherm.
  2. Geeft het een naam.
  3. Open deze link (of scan de QR Code) en je bent klaar om te gaan.